De frusna barnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (300.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Robert Jennvik (del 2)
Inläsare
Mattias Knave
Utgivningsdatum
2018-11-26
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290055

De frusna barnen Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-26

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett makabert fynd har gjorts utanför ett hus som stått obebott sedan tidigt 90-tal. Då Robert Jennvik, Kriminalkommissarie vid Uppsalapolisen, kommer ut till platsen tvingas han sätta sig ner och andas djupt då illamåendet sveper över honom. I ett bylte på den slitna altanen ligger ett barn, brutalt mördat.

Då Robert och hans team börjar nysta i mordet leder trådarna till en skymd del av den organiserade brottsligheten, där cyniska vuxna systematiskt utnyttjar och till och med mördar försvarslösa barn för ekonomisk vinning.

Tillsammans måste de arbeta mot klockan för att förhindra att fler barn råkar illa ut. Arbetet innebär att alla i teamet utsätter sig själva för livsfara för att hitta och sätta fast de människor som utnyttjar barnen och som utan något som helst samvete säljer dem vidare och inte backar för att döda.

De frusna barnen är en oerhört spännande och snabb deckare som tar upp ett mist sagt obehagligt tema, våld mot barn. Den är samtidigt en samhällsskildring med koppling till brott som vi helst vill undvika men som trots allt finns.

Håkan Karlsson debuterade 2017 med De sammetslena, den första delen om Robert Jennvik. De frusna barnen är den andra delen i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Karlsson