Kronjuvelerna - Inferno (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (275.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kronjuvelerna (del 2)
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2018-07-20
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290215
Kronjuvelerna - Inferno (ljudbok)

Kronjuvelerna - Inferno Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-07-20

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En dag upptäcker den unge Fernández en alldeles magisk plats vid havet, vilket får honom att missa bussen och träffa den vackra Marianne. Han påstår att hans släkt är fylld av forskare, upptäcktsresande och vetenskapsmän, men när deras första barn, Fragancia, kommer till världen visar hon sig vara både vindögd och sorgligt obildbar. Fragancia bär dock på en stor och märkvärdig gåva hon kan läsa vad som står skrivet i stjärnorna. Där ser hon vad som förväntas av henne i framtiden, och det är en hisnande uppgift. Fragancias liv fylls av möten med guldmakare, tigertämjare, krigsförbrytare, fjärrskådare och andra kronjuveler. Men störst av allt är kärleken till slaktarsonen och ishockeyproffset Pettersson-Jonsson. Han är dock sannolikt bög.

Under fyra generationer får vi följa Fragancia och hennes familj genom en rad omvälvande händelser som visar sig ha en avgörande betydelse för hela mänskligheten.

"Kronjuvelerna - Inferno" är fortsättningen på "Kronjuvelerna - Släktsagan"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carina Dahl

  • Kronjuvelerna - Släktsagan

    Carina Dahl

    En dag upptäcker den unge Fernández en alldeles magisk plats vid havet, vilket får honom att missa bussen och träffa den vackra Marianne. Han påstår att hans släkt är fylld av forskare, upptäcktsresande och vetenskapsmän, men när deras första barn...