Hatarna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nina Sandstedt (del 1)
Utgivningsdatum
2018-12-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290307
Hatarna (e-bok)

Hatarna (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-12-04

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Svenska soldater ska inte längre behöva dö för en bortskämd kung" svär hatarna i Svenska Republikanska Armén under Pascal Odenbergs ledning. För att hämnas sina stridsbröder kontrakterar Afghanistanveteranerna i SRA den tyske prickskytten Skuggan för att utföra terrorattentatet mot kungahuset. Det ska bli hans svåraste uppdrag någonsin, att mörda hela kungafamiljen samtidigt. Men Nina Sandstedt vid Säpo får ett tidigt tips om terrorplanerna och tar upp kapplöpningen för att hinna stoppa attacken.

Steg för steg förbereder sig Skuggan, och väljer tid, plats och vapen för terrordådet. När terrormorden fullbordats skyr Nina Sandstedt inga medel för att hitta förövarna. Jakten för henne genom Europa. Reaktionerna på attentatet är omtumlande. Sverige kokar av våld mellan aktivister för respektive mot monarki och republik. När medierna avslöjar vänskapskorruption och kungafamiljens testamenten blottlägger det monarkins hemligheter. Avslöjandena leder till nya oanade, dramatiska politiska svallvågor i samhället med Nina Sandstedt i huvudrollen.

Hatarna är en ny thriller och debutroman av Ulf Bergström som tar upp aktuell samhällsdebatt, om alla hatare i samhället, som är beredda att ta till våld för en verklig eller upplevd orättvisa.

Promotionsvideo: se YouTube https://www.youtube.com/watch?v=r0DhhPvezdA
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Bergström

  • Benja äventyret på Jamaica

    Ulf Bergström

    Söndagsmorgon, Benja var hos sin morfar. De satt och åt frukost och pratade om äventyret i Åkerdalen. Benja gick ut till Silverpil i stallet, under tiden ringer hans pappa. Han hade sagt att Benja skulle vara hemma till klockan nio. Han var hemma ...

  • Benja : skattjakten i Åkerdalen

    Ulf Bergström

    På en bondgård inte så långt ifrån Änglastad satt Benja och talade med sin morfar, om alla de äventyr han hade varit med om. Hans mamma och pappa hade åkt iväg på skattjakt i Västindien. Benja gick i skolan så han kunde inte följa med. En dag när ...