En ny My(s) historia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (147.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mys historia (del 2)
Inläsare
Malin Molin
Utgivningsdatum
2018-06-28
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290314

En ny My(s) historia Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-06-28

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Chocken av att skickas på en förödmjukande detox-resa av sina föräldrar har med tiden förbytts i en kärlek till Toscana och dess invånare, till hundstallet, och inte minst - till slaktarsonen Sandro. När My tvingades ge upp sitt glamorösa liv som influencer trodde hon att hennes liv skulle bli helt innehållslöst. Men istället blev det rikare än någonsin.

Det visar sig att den lokale galleristen vill ställa ut My"s fotografier och anordna en hejdundrande vernissage. Tillställningen blir en succé, åtminstone tills en tonårstjej med mörk uppsyn och mörka kläder dyker upp, och ställer till en scen som får My att ana att den här tjejen kan behöva hjälp.

Byn är liten och My träffar snart på den mystiska tjejen igen som visar sig vara från Sverige även hon, men har ärr på armarna som tyder på självskadebeteende. My vill göra allt i sin makt för att hjälpa tjejen, men när hon tar sig en numera ovanlig titt på sociala medier påminns hon om att det inte bara är tonåriga Clara som bär på mörka hemligheter...

"En ny My(s) historia" är en livsglad berättelse med italiensk krydda, men även en påminnelse om att livet inte alltid går som på räls.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsa Bonelli