Nådastöten [Colorized Audio] Del 4 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (41.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nådastöten Colorized Audio (del 4)
Inläsare
Katarina Ewerlöf, Katarina Lundgren-Hugg, Ronja Svedmark
Utgivningsdatum
2018-06-06
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290475
Nådastöten [Colorized Audio] Del 4 (ljudbok)

Nådastöten [Colorized Audio] Del 4 Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2018-06-06

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När en 86-årig man i lägenhetskomplexet Pennygången hittas död, inlåst i en klädkammare visar rättsläkarundersökningen att han legat där i ett halvår efter att ha svultit ihjäl.

Kriminalkommissarie Ingrid Bergman har precis återvänt till jobbet efter en lång sjukskrivning. Därför blir det kriminalinspektör Karin Falk som får leda mordutredningen och Ingrid får i uppdrag att bistå henne.

Samtidigt inleds Landsbygdsmässan i Göteborg under stort säkerhetspådrag sedan landsbygdsministern utsatts för mordhot. Bönder demonstrerar mot att starka krafter inom matindustrin tillåts styra och pressa priserna på mjölk och andra jordbruksråvaror utan att politikerna ingriper.

I samband med mässan hyr Ingrid ut sitt hus till NOA, Nationella Operativa Avdelningen, som sköter säkerheten. Det får ödesdigra konsekvenser och snart är hon indragen i ett livsfarligt spel där hon inte längre vet vem hon kan lita på.

Nådastöten är en bok om relationer, diaboliskt maktspel och mord som skakar Sverige. Det är den femte boken i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid utredningsenhetens sektion för grova brott i Göteborg.

Colorized Audio är ett ljudformat deluxe framtaget av ljudstudion Read Out Loud i samarbete med förlaget Word Audio Publishing International (WAPI). Formatet är en expanderad ljudupplevelse med dialoger, ljudeffekter, berättarröst och musik.

Produktion: Read Out Loud
Uppläsare: Katarina Ewerlöf, Katarina Lundgren-Hugg, Ronja Svedmark, m.fl.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Larsson