Om du bara vågar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mia (del 2)
Utgivningsdatum
2018-10-30
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178291113
Om du bara vågar (e-bok)

Om du bara vågar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-30

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mia har hjälpligt återhämtat sig från utmattningsdepressionen och tycker att jobbet fungerar bättre. Nya möjligheter till utveckling finns, om hon bara vågar säga ja.

Privatlivet däremot är sämre än någonsin. Mia vet att hennes beslut att skiljas är det enda möjliga, men Torbjörn och dottern Frida håller inte med. Bästa väninnan Serena som brukar stötta, har egna problem att brottas med. Mia känner sig ensam och tänker ofta på kurskamraten Ola även om hon tror att det är utsiktslöst.

"Om du bara vågar" handlar om våndan av separation, oro för att exmannen dricker väl mycket och för att förlora kontakten med dottern. Men också om att resa sig efter att ha gått in i väggen, att våga möta rädslan för att vara ensam och att våga ta för sig av livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sylvia Lidén Nordlund

  • Allt det du måste

    Sylvia Lidén Nordlund

    Mia fyller snart fyrtio och lever ett vanligt liv, men ett liv som behöver förändras. Hennes höga ambitioner gör att hon kommit på kant med en äldre kollega på förskolan där de arbetar. Försåtlig mobbning och utfrysning tar vid och trappas snart u...

  • Det enda du behöver

    Sylvia Lidén Nordlund

    "Det enda du behöver" är den fristående och avslutande delen i trilogin om Mias inre och yttre resa. En bitterljuv feelgood om acceptans och försoning och om modet att våga följa sitt hjärta - och sin hjärna. Livet är inte helt lätt för Mia just n...