Happy Dejting - ingen match (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-29
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178293179

Happy Dejting - ingen match E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-01-29

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nora är trött på singellivet och längtar efter en man. På dejtingsajten Happy Lovedejting hoppas hon finna vad hon söker. Kanske Rallykillen är hennes livs kärlek? Eller passar Hingsten41 henne ännu bättre? Trots stora förhoppningar inför varje dejt blir Nora gång på gång besviken. Hon ser inte ett spår av den bubbelgumsrosa och passionerade kärleken hon letar efter. Tvärtom är det en kall, ytlig och cynisk verklighet hon möter och hon faller allt djupare ner i en depression.

Samtidigt brottas hennes väninnor med sina bekymmer. Mias fibromyalgi tar all hennes kraft och leder henne in i ett allvarligt tablettmissbruk medan Sanna försöker mota bort åldrandet med alla medel. När de var tonåringar såg de ljust och hoppfullt på framtiden. Hur kunde livet förvandlas till den här grå och trögflytande massan? Hur kan de hjälpa och stötta varandra? Och hur ska de nå balans och harmoni i livet?

Happy Dejting - ingen match är en feelgoodroman med en mörk underton om livets val och kval men också om kärlek, passion och var man hittar den!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cathy Catarina Söderqvist