Sexhealern - lögner, svek och brott i andligheten namn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2019-01-08
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178293223

Sexhealern - lögner, svek och brott i andligheten namn Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den skakande berättelsen om det uppmärksammade rättsfallet.

När Mia Ottosson blir kär och gifter sig med den ansedde healern och mediet, en man internationellt känd i andliga och spiritualistiska kretsar, tror hon att hon funnit sitt livs kärlek, en andlig lärare och själsfrände. Istället blir förhållandet en mardröm av fysisk och psykisk terror, och efter flera års äktenskap upptäcker Mia en mörk hemlighet hon aldrig kunnat föreställa sig.

Detta är hennes gripande, självutlämnande berättelse om åren med mannen som i pressen kom att kallas "Sexhealern" och som år 2006 dömdes till fem års fängelse för att ha förgripit sig på sina klienter. Det är historien om en kvinna som sökte kärlek och en andlig dimension i tillvaron, men fann en skrupelfri bedragare, som grovt utnyttjade hennes och många andras sårbarhet och längtan.

Mot alla odds kom Mia ut på andra sidan starkare, med ökad självinsikt och kunskap. Genom att dela med sig av sin historia hoppas hon kunna inge fler kvinnor mod att anmäla sexuella övergrepp och inspirera andliga sökare att också vara kritiska och använda sitt sunda förnuft.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »