Mina drömmars värde (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (152.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2019-12-05
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178293346
Mina drömmars värde (ljudbok)

Mina drömmars värde (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-12-05

Styckköp

129
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Olivia har tröttnat på sitt enformiga jobb och livet som singel i storstan. Hon bestämmer sig för att bryta upp och slumpen gör att hon hamnar i den lilla idylliska orten Tranköping. Där anpassar hon sig snabbt till det lugna tempot och tycker att livet känns underbart. Hon får nya vänner och grannen, tant Atti, blir som en extramormor för henne. Under en utekväll träffar hon den charmige Jonas och under några veckor är tillvaron helt perfekt. Men så gör Olivia sitt livs misstag - hur ska hon någonsin kunna ställa allt till rätta igen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mina drömmars värde. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Charmig och lättlyssnad
  Villivonkansbooks, 2 januari 2020

  Mina drömmars värde handlar om Olivia som är allmänt less, på sitt enformiga jobb, på att vara singel och att boken storstad. Av en slump ser hon en lägenhetsannons i det lilla samhället Tranköping. Olivia köper lägenheten och flyttar dit och det blir början på en omvälvande resa för henne, där hon får ta reda på vad hon själv vill med livet.
  Jag hade lite svårt att komma in i berättelsen i början, det beror inte så mycket på boken utan mer på att jag fortfarande är lite ovan med att lyss... Läs hela recensionen

 2. Härlig blandning av kärlek och drama
  Bokdjungeln , 29 december 2019

  Det här var en ljudbok jag gillade! Som den feelgoodälskare jag är så njöt jag av att lyssna på den. Hur härligt är det inte att höra om människor som byter den vardag de inte trivs i för något helt annat?! Att man sedan toppar det med lite kärlek och drama gör ju inte saken sämre direkt.
  Karaktärerna är lätta att tycka om och tempot flyter på i en bra takt. En ljudbok som passar nu när man kan behöva pusta ut mellan högtiderna och gå på mysiga promenader med en härlig bok i öronen.

Visa alla 2 recensioner