Papin pikku tyttö (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Höga kusten (del 1)
Utgivningsdatum
2020-01-07
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Pasi Punnonen
ISBN
9789178293636
Papin pikku tyttö (e-bok)

Papin pikku tyttö E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2020-01-07

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
16-vuotias Josefin ei palaa laulutunniltaan kotiin. Tunnetun jääkiekkovalmentajan tyttären etsintöihin osallistuu paljon vapaaehtoisia, mutta tilannetta hankaloittaa lumimyrsky, joka lamaannuttaa koko Höga kustenin. Kadonneen tytön tapaus laittaa Örnsköldsvikin poliisivoimat todelliseen testiin. Poliisikokelas Kajsa Nordin yllättää etsivän taidoillaan, mutta mitä syvemmälle hän kaivaa, sitä enemmän hän kohtaa uusia salaisuuksia.

Samaan aikaan tunnettu taiteilija Zeta joutuu keskelle draamaa, kun vierasmaalainen mies soittaa hänen ovikelloaan Mariatorgetilla Tukholmassa. Zeta on juuri palannut kotiin New Yorkista, missä hän on yrittänyt epätoivoisesti elvyttää uraansa, eikä hän todellakaan tarvitsisi lisää ongelmia. Mitä Josefinille on tapahtunut ja mitä pakoilee vierasmaalainen mies Zetan ovenkynnyksellä?

Ruotsalainen Susan Casserfelt debytoi psykologisella jännärillä, joka kuljettaa lukijaansa pyörryttävällä vauhdilla Höga kustenista Tukholmaan ja New Yorkiin. Ruotsissa huippusuosion saaneen Höga kusten -sarjan aloitusosa esittelee epätodennäköisen parivaljakon, poliisikokelas Kajsan sekä boheemin Zetan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susan Casserfelt