Den vidunderliga utsikten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Klara Andersson (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-11-11
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178294039
Den vidunderliga utsikten (ljudbok)

Den vidunderliga utsikten (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-11-11

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Den vidunderliga utsikten" är första fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En högintensiv thriller på internationell nivå, där huvudpersonen dras in i ett komplicerat spel utan givna vinnare och förlorare.
Tolken Klara Andersson har fått ett tillfälligt jobb i Stockholm, där hon gör en chockerande upptäckt: ett foto på sig själv i Mossads databas över terrorister. Via sina kontakter på MUST, den svenska militära säkerhetstjänsten, får hon chansen att bevisa att hon verkligen inte är den eftersökta Al-Fatah-agenten Fatima.
Uppdraget hon tilldelas visar sig vara livsfarligt. Och för att kunna överleva tvingas hon samarbeta med både vänner och fiender.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den vidunderliga utsikten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Förs framåt i bra tempo
  Bokdjungeln , 15 december 2019

  Även fast boken känns väldigt orealistisk så gillar jag den. Den passar perfekt att ha i öronen när man går runt och städar eller lagar mat. Handlingen förs framåt i ett bra tempo och det händer något nästan hela tiden vilket jag gillar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Gustafsson

 • Absintängeln

  Maria Gustafsson

  "Absintängeln" är tredje fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. Det är en rafflande thriller, i John Le Carrés anda, där händelser från Berlinmurens tid vävs samman med här och nu. Klara Andersson har återvänt till Stockholm efte...

 • Huset på Carrera 9

  Maria Gustafsson

  "Huset på Carrera 9" är andra fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En intelligent och laddad thriller om politiskt spel med människoliv som insats. Klara Andersson har blivit misstänkt för delaktighet i det blodigaste attentat ...