Den vidunderliga utsikten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Klara Andersson (del 1)
Utgivningsdatum
2019-11-01
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178294046
Den vidunderliga utsikten (e-bok)

Den vidunderliga utsikten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Den vidunderliga utsikten" är första fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En högintensiv thriller på internationell nivå, där huvudpersonen dras in i ett komplicerat spel utan givna vinnare och förlorare.
Tolken Klara Andersson har fått ett tillfälligt jobb i Stockholm, där hon gör en chockerande upptäckt: ett foto på sig själv i Mossads databas över terrorister. Via sina kontakter på MUST, den svenska militära säkerhetstjänsten, får hon chansen att bevisa att hon verkligen inte är den eftersökta Al-Fatah-agenten Fatima.
Uppdraget hon tilldelas visar sig vara livsfarligt. Och för att kunna överleva tvingas hon samarbeta med både vänner och fiender.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Gustafsson

  • Absintängeln

    Maria Gustafsson

    "Absintängeln" är tredje fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. Det är en rafflande thriller, i John Le Carrés anda, där händelser från Berlinmurens tid vävs samman med här och nu. Klara Andersson har återvänt till Stockholm efte...

  • Huset på Carrera 9

    Maria Gustafsson

    "Huset på Carrera 9" är andra fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En intelligent och laddad thriller om politiskt spel med människoliv som insats. Klara Andersson har blivit misstänkt för delaktighet i det blodigaste attentat ...