Huset på Carrera 9 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Klara Andersson (del 2)
Utgivningsdatum
2019-11-01
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178294060
Huset på Carrera 9 (e-bok)

Huset på Carrera 9 (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Huset på Carrera 9" är andra fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En intelligent och laddad thriller om politiskt spel med människoliv som insats.
Klara Andersson har blivit misstänkt för delaktighet i det blodigaste attentat Europa någonsin skådat och tvingas fly för livet. Hon lyckas ta sig till Colombia, ett komplicerat land där våldet är en del av vardagen.
En gammal förälskelse dyker upp och Klara intalar sig att hon funnit tryggheten - tills hon angrips på nytt. Någon ligger henne tätt i hälarna, en person som kommer skrämmande nära hemligheter hon trodde var glömda för länge sen. Och hon tvingas betala ett högt pris för att få reda på vad det är som händer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Gustafsson

  • Den vidunderliga utsikten

    Maria Gustafsson

    "Den vidunderliga utsikten" är första fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En högintensiv thriller på internationell nivå, där huvudpersonen dras in i ett komplicerat spel utan givna vinnare och förlorare. Tolken Klara Andersso...

  • Absintängeln

    Maria Gustafsson

    "Absintängeln" är tredje fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. Det är en rafflande thriller, i John Le Carrés anda, där händelser från Berlinmurens tid vävs samman med här och nu. Klara Andersson har återvänt till Stockholm efte...