Absintängeln (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (210.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Klara Andersson (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2020-02-13
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178294077
Absintängeln (ljudbok)

Absintängeln (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-02-13

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Absintängeln" är tredje fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. Det är en rafflande thriller, i John Le Carrés anda, där händelser från Berlinmurens tid vävs samman med här och nu.
Klara Andersson har återvänt till Stockholm efter några år i Colombia. Hon överväger att lämna säkerhetstjänsten, när hon får ett erbjudande hon inte kan tacka nej till. Samtidigt åtar hon sig ett tolkuppdrag i Svea hovrätt som involverar både Tjeckiska republiken och en utländsk investerare.
Plötsligt dyker en vän från det förflutna upp, Drahos Vacovsk˙. Och det som först ser ut som ett oskyldigt sammanträffande utvecklas snart till en livsfarlig fälla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Gustafsson

  • Den vidunderliga utsikten

    Maria Gustafsson

    "Den vidunderliga utsikten" är första fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En högintensiv thriller på internationell nivå, där huvudpersonen dras in i ett komplicerat spel utan givna vinnare och förlorare. Tolken Klara Andersso...

  • Huset på Carrera 9

    Maria Gustafsson

    "Huset på Carrera 9" är andra fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En intelligent och laddad thriller om politiskt spel med människoliv som insats. Klara Andersson har blivit misstänkt för delaktighet i det blodigaste attentat ...