Absintängeln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Klara Andersson (del 3)
Utgivningsdatum
2019-11-01
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178294084
Absintängeln (e-bok)

Absintängeln (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Absintängeln" är tredje fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. Det är en rafflande thriller, i John Le Carrés anda, där händelser från Berlinmurens tid vävs samman med här och nu.
Klara Andersson har återvänt till Stockholm efter några år i Colombia. Hon överväger att lämna säkerhetstjänsten, när hon får ett erbjudande hon inte kan tacka nej till. Samtidigt åtar hon sig ett tolkuppdrag i Svea hovrätt som involverar både Tjeckiska republiken och en utländsk investerare.
Plötsligt dyker en vän från det förflutna upp, Drahos Vacovsk˙. Och det som först ser ut som ett oskyldigt sammanträffande utvecklas snart till en livsfarlig fälla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Gustafsson

  • Den vidunderliga utsikten

    Maria Gustafsson

    "Den vidunderliga utsikten" är första fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En högintensiv thriller på internationell nivå, där huvudpersonen dras in i ett komplicerat spel utan givna vinnare och förlorare. Tolken Klara Andersso...

  • Huset på Carrera 9

    Maria Gustafsson

    "Huset på Carrera 9" är andra fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. En intelligent och laddad thriller om politiskt spel med människoliv som insats. Klara Andersson har blivit misstänkt för delaktighet i det blodigaste attentat ...