Sanningen om mordet på statsministern (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (195.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Per Zander (del 3)
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2019-10-21
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178295517
Sanningen om mordet på statsministern (ljudbok)

Sanningen om mordet på statsministern (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-10-21

Styckköp

111

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En italiensk affärsman, bosatt i Zürich, avslöjas som tipsare till Säpo och den svenska polisen vill höra honom angående hans tidigare vänskap med Sveriges mördade statsminister. Per Zander, tekniker på it-brottssektionen, får i uppdrag att åka till Schweiz, men när han kommer fram visar det sig att mannen är död - mördad!
Den italienske mannen ingick i ett nätverk med internationella vapenagenter som en efter en hittas mördade. Spåren leder till ett litet kafé i Stockholm och Zander får reda på att viktigt möte snart ska äga rum där. Han och hans team kämpar mot klockan för att hindra att fler mord begås innan mötet sker. Sökandet leder rakt in i den svenska folksjälen och materialet de upptäcker blir politisk dynamit. Är man på väg att få fram sanningen om mordet på statsministern?

"Sanningen om mordet på statsministern" är den tredje boken i serien om it-teknikern på Stockholmspolisen, Per Zander. En intensiv berättelse om internationell vapenhandel och svensk politik - och jakten på en hänsynslös mördare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mikael Forsberg