Vingklippt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (279.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ingela Lund (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2020-04-30
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178296033
Vingklippt (ljudbok)

Vingklippt Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
Visa alla 1 format & utgåvor
"Vingklippt" är första boken om kriminalinspektör Ingela Lund, där läsaren får följa hennes arbete hos Stockholmspolisen och livet som ensamstående mamma. Det är en svart och omskakande berättelse om ett av de vidrigaste brott man kan tänka sig.

En femårig thailändsk pojke hittas död i en skogsdunge och skadorna på kroppen visar att han har utsatts för grovt våld. Kvällen innan har hans familj haft fest tillsammans med grannarna och ingen av dem kan riktigt påminna sig hur och när pojken försvann.
Då kriminalinspektör Ingela Lund får fallet på sitt bord inser hon snart att brottet är sexualrelaterat. Frågan är om gärningsmannen redan är känd av polisen eller om han finns bland pojkens närmaste? Nu gäller det att snabbt hitta förövaren - innan fler oskyldiga barn drabbas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Alm

 • En bättre plats

  Annika Alm

  En tidig augustimorgon hittas en 14-årig flicka död på klipporna nedanför en flott kursgård på Lidingö. Kvällen innan anordnade tankesmedjan Arbitrium sin årliga sommarfest. Näringslivstoppar minglade med unga framtidshopp och champagnen flödade. ...

 • Ohyra

  Annika Alm

  "Ohyra" är andra boken om kriminalinspektör Ingela Lund, där läsaren får följa hennes arbete hos Stockholmspolisen och livet som ensamstående mamma. Det är en skrämmande historia om hur det förflutna följer oss och trauman lever vidare i generatio...