Ohyra (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (238.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ingela Lund (del 2)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2020-08-26
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178296057
Ohyra (ljudbok)

Ohyra Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-08-26

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Ohyra" är andra boken om kriminalinspektör Ingela Lund, där läsaren får följa hennes arbete hos Stockholmspolisen och livet som ensamstående mamma. Det är en skrämmande historia om hur det förflutna följer oss och trauman lever vidare i generationer.

En sen och kylig vinterkväll i Stockholm hittas Tore Olsson, en till synes helt vanlig pensionär, mördad på ett makabert sätt; en isdubb har tryckts in i hans högra öga. Kriminalinspektör Ingela Lund och hennes kollegor drar igång en utredning som leder dem tillbaka till en snårig och skamfylld period i svensk historia: 1950- och 60-talens fosterhemsplaceringar av barn tillhörande resandefolket.
Snart börjar ett mönster och motiv till mordet skönjas. Frågan är bara vem av dessa misshandlade barn som utvecklats till en skoningslös hämnare? Och hur många är han eller hon ute efter?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Alm

  • En bättre plats

    Annika Alm

    En tidig augustimorgon hittas en 14-årig flicka död på klipporna nedanför en flott kursgård på Lidingö. Kvällen innan anordnade tankesmedjan Arbitrium sin årliga sommarfest. Näringslivstoppar minglade med unga framtidshopp och champagnen flödade. ...

  • Vingklippt

    Annika Alm

    "Vingklippt" är första boken om kriminalinspektör Ingela Lund, där läsaren får följa hennes arbete hos Stockholmspolisen och livet som ensamstående mamma. Det är en svart och omskakande berättelse om ett av de vidrigaste brott man kan tänka sig. E...