För sina synders skull (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (378.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2021-02-02
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Eva Ålander
ISBN
9789178296774

För sina synders skull Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-02

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Året är 1991 och det är halloween i den lilla hamnstaden Dun Laoghaire på Irland. Åttaårige Owen har klätt ut sig och längtar efter kvällens festligheter. Hans mamma Susan har jour på sjukhuset och tanken är att han ska fira med sin pappa Nick. Men Nick ändrar sig plötsligt och kräver att deras barnflicka Marianne ska passa sonen, trots att det är hennes lediga kväll. Marianne surnar till och i protest lämnar hon huset tillsammans med ett par vänner. Några timmar senare är Owen spårlöst försvunnen.

Tio år senare är föräldrarnas äktenskap upplöst sedan länge, och det finns fortfarande inga spår efter Owen. Men när Nick upptäcker något som kan ha koppling till sonens försvinnande tar han kontakt med Susan. Kanske kan det ge en förklaring till vad som skett - och ge Nick förlåtelse för det han gjort.

"För sina synders skull" av den irländska deckardrottningen Julie Parsons är en obehaglig och oavbrutet spännande berättelse som kryper under skinnet på läsaren.

"Julie Parsons är mästerlig på att hålla oss fast i en spänning som är alldeles för nära vanlig verklighet." Damernas Värld

"Det är insiktsfullt skildrat. Och samtidigt är det en väldigt spännande berättelse Julie Parsons har att berätta. Hon gör det förtätat." Arbetarbladet

"Minst lika nagelbitarspännade som Parsons tidigare kriminalromaner." Laholms Tidning

"Tätt och händelserikt och med en kombination av spänning och psykologi"
Folkbladet Jönköping
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av För sina synders skull. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Slarvig redigering!
    -, 18 februari 2021

    Boken o uppläsaren mkt bra! Stördes av att meningar ofta upprepades, styckades eller lästes om. Ofta!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Julie Parsons