Förgiftat område (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (196.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emil Roos Lindberg
Utgivningsdatum
2020-05-20
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178296835
Förgiftat område (ljudbok)

Förgiftat område (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-20

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Långt innan turistsäsongen börjat tar en främling in på änkan Morohans pensionat på Irland. Han är svensk och bär det konstiga namnet Torgils. Det sägs att han är där för att vila upp sig efter en svår sjukdom.

Kort efter svenskens ankomst hittas en ung man död utanför pensionatet, och snart börjar frågetecknen hopa sig: Varför leder Torgils promenader så ofta till byns utkant, där den besynnerlige Henry har sin villa med alla radioantennerna? Och vem är egentligen den döde mannen? Snart visar det sig att ingenting är vad det verkar vara.

"Förgiftat område" är en spänningsladdad berättelse med tät atmosfär där Irlands långa historia av våld och bitterhet spelar en viktig roll under den idylliska ytan. Kjell-Olof Bornemarks namn är välkänt inom den svenska kriminallitterära scenen. Han tilldelades Svenska Deckarakademins debutantpris för "Legat till en trolös" samt priset för bästa svenska kriminalroman för "Skyldig utan skuld". Hans spion- och kriminalromaner har även översatts till ett flertal språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell-Olof Bornemark