Jag är Daniel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-08-06
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178297429
Jag är Daniel (e-bok)

Jag är Daniel (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-08-06

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I tjugo år levde David som yrkeskriminell. Det började i yngre år, med okontrollerade aggressioner och grova våldsbrott som ledde till fosterhem och ungdomsanstalter. Redan som sjuttonåring satt han häktad, misstänkt för planering av grovt rån. I vuxen ålder blev brotten hans yrke och eskalerade till kidnappningar, indrivningar, värdetransportrån och grov ekonomisk brottslighet. Efter att ha tvingats fly till Thailand inser han att han måste ändra sitt liv, inte minst för att åter få kontakt med sin sjuttonårige son som behöver honom.

"Jag är Daniel" är en fristående fortsättning på "Jag är Wanted" där pseudonymen David Larsson berättar om sitt liv och sin kriminella karriär. En historia om gangsterlivets hårda verklighet och dess skitiga baksida.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Luthman

  • Jag är Wanted

    Daniel Luthman

    Att vara yrkeskriminell och leva i den undre världen är som att spela tio schackpartier samtidigt. Och för att kamma hem spelet måste man vinna, hela tiden. Förlorar du en enda gång kan det leda till riktig skit, kanske din död. Och det är inget n...