En gång är ingen gång (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Andra chanser (del 2)
Utgivningsdatum
2020-02-05
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178298150

En gång är ingen gång E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-02-05

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"En gång är ingen gång" är en fristående fortsättning på Sara Dalengrens hyllade "En midsommarnatt". En varm och charmfull berättelse om hur kärlekens irrvägar till slut kan leda rätt.

Miranda står inför en skilsmässa och för första gången sedan tonåren kommer hon att vara singel. Hon försöker att inte vara avundsjuk på sin storasyster Alice, som både har blivit mamma och är upp över öronen kär i mannen hon snart ska gifta sig med. En kväll när ensamheten känns värre än vanligt ger Miranda sig ut på jakt för att hitta mannen med stort M. Och hon lyckas: den hon träffar är ung, snygg och raka motsatsen till hennes exmake.

Wilhelm har återvänt till Sverige inför sin bror Noas bröllop, men det dröjer inte länge förrän pappans missnöje får honom att fly föräldrahemmet. När han inser att den vackra kvinnan han flirtat med på krogen är Miranda, lillasyster till broderns blivande fru, är det redan för sent för att dra sig tillbaka. Attraktionen är alltför stark och när hon ber att följa med honom hem kan han inte säga nej. När det blir dags för bröllop möts de två på nytt och ingenting blir som någon har tänkt sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En gång är ingen gång. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lugnt tempo
    Bokdjungeln , 22 februari 2020

    Detta är en bok som man absolut kan gå runt med i lurarna medan man gör något annat, speciellt då tempot i boken är lugnt. Det är ingen raksträcka i handlingen utan den går upp och ner, och med det menar jag att det inte är helt självklart att de två ska få varandra i slutet. Det gillar jag eftersom ljudboken ändå är över 9 h. Då vill man att det ska hända något som gör att man vill lyssna färdigt, och det ville jag. När nu snön smält bort i större delar av Sverige och vårtecken dyker upp här... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Dalengren