Göteborgs schamaner (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (228.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Nilsson
Utgivningsdatum
2020-01-09
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178298532
Göteborgs schamaner (ljudbok)

Göteborgs schamaner (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-01-09

Styckköp

131

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I en lägenhet i Göteborg år 1989 försöker en grupp schamaner bota en svårt sjuk yngling med ramsor och trummor. Mitt i natten, i fullmånens sken, reser sig mannen upp och går - helad.
Många år senare försöker Felix, en av deltagarna, reda ut vad som egentligen hände den där natten. Varför dog den unge mannen trots allt kort efteråt? Och varför försvann alla i schamankretsen spårlöst?
Följ Felix genom dåtidens och dagens Göteborg, när han söker efter en lösning på gåtan. Göteborgs schamaner är en roman om kärlek, vänskap och sorg, och om hur livet förändrar oss alla med åren.

"Höstens bästa" (Hanneles bokparadis) "Johan Nilssons språk är fantastiskt ... en av de bästa böcker jag har läst i år." (Enligt O) "Schvungfull och gripande bildningsroman om livet, kärleken och döden, samt en hel del Göteborg." (Gota Media)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Nilsson

  • Koka makaroner : om att bli pappa

    Johan Nilsson

    I Koka makaroner berättar Johan Nilsson om sitt och sonen Elons första år tillsammans - om det hisnande stora i att plötsligt stå inför något som är viktigare än det egna livet, om hur alla perspektiv förskjuts, om att lära sig leva med en ständig...