Härskarteknik (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Elaine Eksvärd
Utgivningsdatum
2020-12-30
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178298600
Härskarteknik (ljudbok)

Härskarteknik Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-12-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Härskarteknik är något som vi alla, oavsett kön, ålder och position, använder mot varandra. Det handlar inte bara om män som förtrycker kvinnor eller chefer som missbrukar sin makt. Problemet är att de flesta inte vet om det. Den här boken visar när och hur det sker.

Elaine Eksvärd definierar åtta huvudtyper av härskartekniker och exemplifierar med människors egna berättelser. Hon delar även med sig av egna erfarenheter och föreslår med humor och värme hur vi kan tackla jobbiga situationer. Alla som lider av nationalsyndromet "konflikträdsla" har nu en handbok i hur man säger besvärliga saker snyggt, men också hur man genomskådar de fula typerna. Här avslöjas till exempel "martyrmetoden" - personer som manipulerar sin omgivning genom att spela på skuldkänslor och agera martyr.

Elaine Ekswärd har en fil. kand. i retorik och har skrivit flera böcker i ämnet. Hon är även en flitigt anlitad föreläsare och konsult i ämnet. I den här reviderade utgåvan av "Härskarteknik" finns fler exempel och tips för att hantera besvärliga typer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elaine Eksvärd