Skendåd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (295.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ingrid Bergman (del 7)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2020-05-05
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178298747

Skendåd Ljudbok

(47 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-05

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Elna är död ... Hon kom aldrig."
När åttiofyraåriga Elna Oskarsson hittas död i sin lägenhet i Göteborg tyder allting på att hon bragts om livet. Kriminalkommissarie Ingrid Bergman och hennes team misstänker ganska snart att Elnas granne, Ragnhild, inte är lika oskyldig som hon först verkat. Samtidigt sker en rad explosioner i Göteborg, uppenbarligen utförda av en grupp militanta miljöaktivister.
Medan Ingrid kämpar med två till synes helt separata utredningar brottas hon även med problem på hemmaplan. Hon och maken Adam tycks glida allt längre ifrån varandra och Ingrid börjar till och med misstänka att han träffat någon annan.
Då sker ytterligare ett mord ...

"Skendåd" är en bok om fanatism, girighet och falskspel. Det är den sjunde boken i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid utredningsenhetens sektion för grova brott i Göteborg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skendåd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande, lättlyssnad och välskriven!

  Det är alltid spännande att ge sig på en bok av en författare man inte läst något av tidigare. I detta fall en ljudbok med en uppläsare som också är ny för mig. Men jag blev absolut inte besviken.

  En 84-årig dam hittas mördad i sin lägenhet i Göteborg. Samtidigt sker några sprängningar på bl.a. en avfallsanläggning och man misstänker en grupp militanta miljöaktivister. Kriminalkommissarie Ingrid Bergman får båda utredningarna på sitt bord. Men som om inte det vore nog verkar hon och ... Läs hela recensionen

 2. Ok
  -, 31 maj 2020

  Inte hennes bästa

 3. Riktigt bra ljudbok
  Bokdjungeln , 26 maj 2020

  En spännande ljudbok som innehåller allt möjligt. Jag gillade att både följa kriminalkommissarien Ingrid och hennes privatliv, även om jag ibland stör mig på henne. Men det händer något mest hela tiden som för historien framåt och det uppskattade jag. En riktigt bra ljudbok anser jag.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson