Jag är Regina Lund (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (132.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Regina Lund
Utgivningsdatum
2020-01-17
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178298822
Jag är Regina Lund (ljudbok)

Jag är Regina Lund (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-01-17

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Jag är Regina Lund" är min självbiografi, och med den vill jag ge dig min berättelse. Om barndomen. Om längtan. Om saknad. Om film. Om musik. Om skådespel. Men också om så mycket annat. Som kärlek till exempel. När jag gifte mig med mig själv år 1995 var det en manifestation för att inspirera människor att älska, respektera och värna om sig själva och sina drömmar för att sedan kunna leva i harmoni med allt levande och ge av sin kärlek till sin nästa och till så många som man önskar, vill och kan.

Vårt sanna tillstånd är att vi tycker mer om att ge än att ta. Vårt sanna tillstånd är att vi har så mycket ljus och glädje och kärlek i oss att det vill rinna över och ges bort hela tiden. Vårt sanna tillstånd är att vi känner och vet att vi har allt så det räcker och blir över.

Den här boken är som livet och konsten ska vara: sann, ärlig och äkta - rakt in i alltings essens. Ljudboken innehåller även låten "Vara ditt hav" som jag har skrivit ihop med Teddy Paunkoski och vi har även flera låtar ihop på mitt nya album. Trevlig lyssning!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Regina Lund