Maskmakaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (233.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jubileumsserien (del 2)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2020-04-24
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178298839
Maskmakaren (ljudbok)

Maskmakaren Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Maskmakaren" är andra delen i Anna Ihréns "Jubileumsserien" - inspirerad av skandinaviska deckarsuccéer som Bron och Brottet. Hon har tidigare gett ut den lovordade och framgångsrika serien "Morden på Smögen", där huvudpersonerna är desamma som i "Jubileumsserien".

Maskmakaren Louis arbetar natt och dag för att bli klar i tid inför Göteborgsoperans föreställning av "Fantomen på Operan". Men maskerna han skapar verkar föra olycka med sig och han bävar för premiären.

På polisen Sandra Haraldssons redan överfulla skrivbord landar två nya utredningar. Båda rör morden på två framgångsrika affärsmän som till synes inte har några beröringspunkter med varandra. Situationen för Göteborgspolisen blir alltmer ansträngd: stadens 400-års jubileum närmar sig och just nu känns festligheterna väldigt långt borta.

Vad är mördaren egentligen ute efter? Räcker Sandras resurser för att lösa uppdraget? Och kan maskerna från Operan ha något med morden att göra?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Maskmakaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ologisk
    -, 18 juli 2022

    Tyvärr rätt mycket ologisk handling samt allt för många frågetecken lämnades kvar. Författaren borde fundera på att anlita en bättre lektör eller någon som vågar vara mer kritisk. Med lite hjälp har författaren potential att bli betydligt bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén