Silhuetten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ingrid Bergman (del 4)
Utgivningsdatum
2020-07-24
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178299201

Silhuetten E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-07-24

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nu i ny remastrad version!

Under den del av Göteborg som ligger innanför Vallgraven finns det underjordiska gångar som byggdes när staden anlades på 1600-talet. Under en guidad tur i dessa tunnlar påträffas en död 15-årig flicka, svårt misshandlad. Allt pekar på att gärningsmannen finns bland ett svensexegäng som befann sig i tunnlarna samma natt flickan dog. Det är bara en tidsfråga innan de får honom att erkänna.

När ett nytt liknande överfall sker pekar dock spåren i en helt annan riktning. Nämligen mot spaningsledaren och kriminalkommissarien Ingrid Bergman själv. Hela hennes liv och karriär sätts på spel. Hon måste göra allt hon kan för att hitta gärningsmannen och rentvå sitt namn.

"Silhuetten" är en bok om blodsband, förföljelse och händelser från det förflutna. Det är den fjärde fristående boken i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid utredningsenhetens sektion för grova brott i Göteborg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Silhuetten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 4+av 5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 30 augusti 2023

    Som dom tidigare böckerna var denna lika spännande och rafflande. Jag tycker att Christina skriver så att boken fångar och med bra händelser och karaktärer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson