Vredesmod (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (132.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Althea Molin (del 5)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2020-09-25
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178299645
Vredesmod (ljudbok)

Vredesmod (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-25
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Vredesmod" är Veronica Sjöstrands femte bok om gärningsmannaprofileraren Althea Molin. Det är en tät och intensiv thriller med ett skräckscenario som mycket väl skulle kunna bli verklighet.

Aktivistgruppen Mori, som håller till på Internets illegala sidor på Darknet, har länge sökt efter en möjlighet att riva ner maktens strukturer och starta en revolution, ett världskrig. De har nu hittat sitt mål - ett fredssamtal i Stockholm mellan USA, Sydkorea och Nordkorea.

Althea Molin, som arbetar på stiftelsen Vigilance med ett forskningsprojekt om extremism på nätet, upptäcker gruppens planer. Hon inser att de verkar ha både struktur och medel att utgöra ett hot mot de fyra ländernas presidenter.

Tillsammans med sin bästa vän Emelie och kollegorna på Vigilance försöker Althea desperat få ländernas säkerhetsorganisationer att lyssna, men politik och misstro sätter ständigt krokben för henne. Dagarna närmar sig och gruppens planer på Darknet blir allt otäckare och mer realistiska. Försöken att stoppa aktivisterna tar Althea från New York till både Seoul och Stockholm.

Kommer mötet att bli det fredssamtal som planerats, eller blir det i stället ett blodbad?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vredesmod. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lite spänning a la Hollywood
    Bokdjungeln , 12 oktober 2020

    Jag tycker att boken börjar väldigt spännande och sen planar den ut lite. När jag lyssnade tänkte jag hela tiden på att det kunde ha varit en Hollywoodfilm. Går man in med inställningen att handlingen har lite "Hollywoodspänning" över sig så tror jag att boken blir bättre. En helt ok ljudbok tycker i alla fall jag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Veronica Sjöstrand