Mästaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (281.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jubileumsserien (del 3)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2021-04-27
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178299836
Mästaren (ljudbok)

Mästaren Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-04-27

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Medan förberedelserna inför Göteborgs 400-årsjubileum pågår som bäst hittas byggmästaren Ernst Rosbäck död på taket till stadens första skyskrapa. Dessutom är hans fjortonåriga barnbarn Nadja spårlöst försvunnen. För poliskommissarie Dennis Wilhelmson och hans kollegor går utredningen trögt, ända tills man får upp ett spår som leder till 1980-talets Berlin. Men framstegen stoppas snart av den fruktade virussjukdom som härjar skoningslöst runt om i Europa.

"Mästaren", tredje delen i Jubileumsserien, är en rafflande kriminalroman som utspelar sig i nutid, mitt under coronakrisens härjningar.

Anna Ihrén har gjort stor succé med sina serier Morden på Smögen och Jubileumsserien, som delar huvudpersonerna Dennis Wilhelmsson och Sandra Haraldsson. Hittills har det blivit åtta titlar som sålt i över 200 000 exemplar och flera av dem har legat på topplistorna.

"Spännande från första sidan." @wastehunter

"En spännande intrig där man som läsare är lika intresserad av hur det ska gå för poliserna privat som hur fallet ska lösas." Boknjutaren

"En trivsam deckare som flyter fram i en behaglig takt till en början, men som snabbt ökar i tempo när den närmar sig den dramatiska upplösningen." @mhardig

"En bladvändare och det är riktigt spännande i jakten efter en mördare." Evas bokhylla

"Anna Ihrén kan verkligen sin deckarsak. Välskriven och spännande med högt berättartempo. En engagerande bladvändare men inte släpper taget om i första taget. En lättläst deckare som har alla de rätta ingredienserna." I min bokhylla
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mästaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Okej bok men störande uppläsare
  -, 13 oktober 2022

  En okej kriminalhistoria men uppläsaren (för)stör läsupplevelsen med konstiga betoningar. Detta gör att det är svårt att ta till sig själva handlingen.

 2. Byt uppläsare
  -, 21 juni 2022

  Det är inget fel på boken men uppläsaren är nog den sämsta jag har lyssnat på.

 3. Mysig
  -, 9 maj 2021

  Mysig story men ingen rolig uppläsare tyvärr

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén