Hatet vi bär (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (281.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sara Vallén (del 4)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2020-02-17
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178350247

Hatet vi bär Ljudbok

(31 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-17

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En högprofilerad lektor vid Lunds universitet hittas oförklarligt och brutalt mördad i sin flickväns lägenhet och polisen står handfallen utan klara spår. När ytterligare en ung kvinna mördas med samma metod ökar förvirringen. Inte en enda koppling kan hittas mellan kvinnorna.

Sara Vallén och hennes team kopplas snabbt in på fallet, och genom vittnen får de fram en fantombild, som visar sig stämma väl överens med utseendet på en terapeut, Diedrik Ek. Han är en osannolik gärningsman, men Sara beslutar ändå om spaning. Ingenting händer förrän Diedrik oväntat förs bort mitt i natten. Husrannsakan visar att de båda mördade kvinnorna har varit klienter hos honom, men varför blir han bortförd, och vart har han försvunnit?

Spåren leder till källaren i ett ödehus i Eslöv. Gärningsmannaprofilen som polisen mejslar fram under utredningens gång ger Sara och kollegerna inblick i en samhällsgrupp som till stor del verkar i det fördolda, men inte är mindre farliga för det. En okänd värld öppnar sig för dem, en värld av mörker, smärta och ett brinnande hat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hatet vi bär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inläsningen
    Elli, 7 mars 2021

    Det var slarvigt inläst, med omtagningar då och då. Gissar att det skedde i samband med att inläsare gjorde paus. Borde ha justerats.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Sahlström