Glasfällan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2019-04-05
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
138 x 122 x 4 mm
Vikt
36 g
SAB
Hc
ISBN
9789178351435
Glasfällan (mp3-skiva)

Glasfällan

Mp3-skiva,  Svenska, 2019-04-05
225

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En klaustrofobisk thriller om våra djupast liggande instinkter.
Hur långt är vi beredda att gå för att överleva
och för att bli underhållna?

När Alice tvingas att döda i direktsändning blir Glasfällan snabbt världens mest sedda livestream. Publiken jublar över en underhållning på liv och död som överträffar allt den tidigare sett. Danny, upphovsman och programledare, gläds åt framgångarna och åt att äntligen kunna mäta sig med sin pappa, en mediemogul och före detta sektledare.

Men Dannys egentliga drivkrafter går långt djupare än pengar och berömmelse. Liksom Alice, den svenska Youtubestjärna han kidnappat till huvudrollen, bär han på en mörk hemlighet. Det varken förövare eller offer vet är hur mycket deras förflutna knyter dem samman och dirigerar deras liv i nutid.

I en nedlagd tunnelbana tar en katt- och råttalek sin början där Alice och Danny ställs inför sina livs svåraste val och tvingas konfrontera sig själva. Det är en kamp på liv och död. Under tiden håller publiken andan framför sina skärmar. Kommer du att våga titta -

Med thrillern Glasfällan utforskar Ingrid Remvall det mänskliga psykets mörkaste vrår och hur det förflutna styr våra liv. Den rymmer kamp och mörker, brutna familjeband och svek men även möjlighet till ett annat liv och försoning.

INGRID REMVALL är beteendevetare, föreläsare och författare. Hon nominerades till Stora ljudbokspriset för sin roman Fjärilarnas stad 2017. Remvall har tidigare skrivit en feelgood-deckare och flera ungdomsböcker. Förutom sitt skrivande arbetar hon med olika samhällsförbättrare projekt kring ungt idéskapande och ung framtid tillsammans med olika samarbetspartners.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Glasfällan
  2. +
  3. Täcknamn: Hilde

De som köpt den här boken har ofta också köpt Täcknamn: Hilde av Kjell Ola Dahl (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Remvall