Lång väg till rättvisa (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (345.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Atlee Pine (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2019-01-14
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178351473
Lång väg till rättvisa (ljudbok)

Lång väg till rättvisa (ljudbok)

(53 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-01-14

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Ole, dole, doff ...

Det har etsat sig fast för alltid i Atlee Pines minne kidnapparens fasansfulla ramsa när han valde mellan sexåriga Atlee och hennes tvillingsyster Mercy. Mercy blev bortförd, Atlee skonades. Hon återsåg aldrig sin syster igen.

Tre decennier efter den fruktansvärda natten arbetar Atlee Pine för FBI:s Arizona-avdelning där hon ensam ansvarar för Grand Canyon. När en turist försvinner spårlöst djupt inne i Grand Canyon kallas Pine in för att leda utredningen. Det visar sig snart att turisten inte rest till Grand Canyon för att beundra det dramatiska landskapet. Men när Pine börjar få ihop intressanta ledtrådar i fallet blir hon plötsligt bortkopplad från utredningen. Att vägra lyda order kan äventyra hennes karriär vid FBI, men om hon inte fortsätter utreda fallet på egen hand riskerar hon nationens säkerhet. Atlee Pine tvingas till ett ödesdigert beslut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lång väg till rättvisa. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Actionfylld berättelse
    Kim M. Kimselius, 23 februari 2019

    Det här är första boken om Atlee Pine, en ny serie av David Baldacci. Även om jag har älskat alla tidigare böcker av författaren, var den här inte någon av mina favoriter. Den kändes helt enkelt för overklig. Men självklart lyssnade jag färdigt på boken, eftersom det trots allt var en spännande, actionfylld berättelse. Jag hoppas att nästa bok om Atlee Pine ska vara bättre, att författaren har gått in djupare i huvudpersonen och jag får lära känna Atlee Pine mer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci