Lång väg till rättvisa (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Atlee Pine (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2019-01-02
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Originaltitel
Long road to mercy
SAB
Hce
ISBN
9789178351480
Lång väg till rättvisa (mp3-skiva)

Lång väg till rättvisa

Mp3-skiva Svenska, 2019-01-02
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ole, dole, doff ...

Det har etsat sig fast för alltid i Atlee Pines minne - kidnapparens fasansfulla ramsa när han valde mellan sexåriga Atlee och hennes tvillingsyster Mercy. Mercy blev bortförd, Atlee skonades. Hon återsåg aldrig sin syster igen.

Tre decennier efter den fruktansvärda natten arbetar Atlee Pine för FBI. Som agent arbetar hon ensam vid Arizona-avdelningen och ansvarar för Grand Canyon. När en mula hittas ihjälstucken vid botten av Grand Canyon och turisten som hyrt den är spårlöst försvunnen, kallas Pine in för att leda utredningen.

Det visar sig snart att turisten inte rest till Grand Canyon för att beundra de vackra vyerna. Men när Pine börjat få ihop intressanta ledtrådar i fallet blir hon plötsligt bortkopplad från utredningen. Att vägra lyda order kan äventyra hennes karriär, men om hon inte fortsätter utreda fallet på egen hand riskerar hon nationens säkerhet. Pine tvingas till ett ödesdigert beslut.

Lång väg till rättvisa är första delen i bästsäljaren David Baldacci nya serie om den iskalla och intelligenta ensamvargen Atlee Pine.

Om Baldaccis tidigare böcker: »Boken har ett otroligt sug, den är väldigt välskriven och har en historia som är extremt trovärdig. Så nära en femma man kan komma.» Magnus Utvik, Gomorron Sverige

DAVID BALDACCI föddes 1960 i Richmond i Virginia och är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 120 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

 

 
Visa hela texten

Bloggat om Lång väg till rättvisa