Lång väg till rättvisa (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Atlee Pine (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2019-01-31
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Long road to mercy
Dimensioner
125 x 140 x 6 mm
Vikt
36 g
SAB
Hce
ISBN
9789178351480
Lång väg till rättvisa (mp3-skiva)

Lång väg till rättvisa

Mp3-skiva Svenska, 2019-01-31
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ole, dole, doff ...

 

 

Det har etsat sig fast för alltid i Atlee Pines minne - kidnapparens fasansfulla ramsa när han valde mellan sexåriga Atlee och hennes tvillingsyster Mercy. Mercy blev bortförd, Atlee skonades. Hon återsåg aldrig sin syster igen.

Tre decennier efter den fruktansvärda natten arbetar Atlee Pine för FBI:s Arizona-avdelning där hon ensam ansvarar för Grand Canyon. När en turist försvinner spårlöst djupt inne i Grand Canyon kallas Pine in för att leda utredningen. Det visar sig snart att turisten inte rest till Grand Canyon för att beundra det dramatiska landskapet. Men när Pine börjar få ihop intressanta ledtrådar i fallet blir hon plötsligt bortkopplad från utredningen. Att vägra lyda order kan äventyra hennes karriär vid FBI, men om hon inte fortsätter utreda fallet på egen hand riskerar hon nationens säkerhet. Atlee Pine tvingas till ett ödesdigert beslut.

Lång väg till rättvisa är första delen i bästsäljaren David Baldacci nya serie om den iskalla och intelligenta ensamvargen Atlee Pine.

Om Baldaccis tidigare böcker: »Boken har ett otroligt sug, den är väldigt välskriven och har en historia som är extremt trovärdig. Så nära en femma man kan komma.» Magnus Utvik, Gomorron Sverige

DAVID BALDACCI föddes 1960 i Richmond i Virginia och är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 120 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lång väg till rättvisa
  2. +
  3. Frälsaren i Burlington

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frälsaren i Burlington av David Baldacci (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lång väg till rättvisa