Som nitroglycerin (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (316.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-03-06
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178351572
Som nitroglycerin (ljudbok)

Som nitroglycerin (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-03-06
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När stjärnadvokaten Niklas Bromander påträffas död i ett garage i centrala Jönköping rör det upp heta känslor, både i polishuset och i den annars så lugna universitetsstaden vid Vätterns södra spets.

Kriminalkommissarie Lisa Engström och hennes kollega Sten Johansson får fallet på sitt bord. Utredningen lämnar ingen oberörd då Bromander några år tidigare fått en polismördare frikänd.

Lisa Engström, ökänd på polishuset för sitt heta temperament, är den enda som vågar säga högt att Niklas Bromander fått vad han förtjänar. Kort därefter försvinner Bromanders äldsta dotter Hanna spårlöst, och polisen börjar ana att allt inte står rätt till i familjen. När bilder på dottern, fastbunden och naken, dyker upp drar en intensiv jakt igång. Spåren leder till en samtalsgrupp för utsatta kvinnor. Är det någon som vill hämnas? Eller finns svaren närmre än så?

Samtidigt brottas Lisa med sitt eget mörka förflutna. Hon har aldrig passat in och någon vill att det ska förbli så. Vreden växer inom henne. Och den vill ut.

Frida Moisto har i sin hyllade debutbok Som nitroglycerin skapat en stark och explosiv huvudperson som för tankarna till Stieg Larssons Lisbeth Salander. När lagen inte räcker till tar hon den i egna händer för att skipa rättvisa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Som nitroglycerin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande debut
    CA, 1 april 2019

    Väldigt spännande och bra debut! Mera tack!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Moisto

  • Drakar lyfter i motvind

    Frida Moisto

    När Johan Lundblad, Jönköpings innekille nummer ett, hittas brutalt knivhuggen en varm sommardag, kontaktas Sten Johansson och Lisa Engström omgående. Fallet är av känslig karaktär då Johan Lundblads morbror Leif Blomqvist arbetar på Jönköpingspol...

Bloggat om Som nitroglycerin