Ingemar Modigs uppvaknande (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2020-04-29
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
172 g
SAB
Hc
ISBN
9789178351916
Ingemar Modigs uppvaknande (pocket)

Ingemar Modigs uppvaknande

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2020-04-29
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Över 800 000 sålda böcker!

Varje morgon vaknar Ingemar Modig sjöblöt av svett, precis innan klockradion slår på. Om han inte hinner stänga av den innan väckningssignalen ljuder kommer någon att dö. Tvångstankarna har tagit över Ingemars liv. Men så träffar han Dalia, en elvaårig flicka från krigets Syrien.

Dalia är inte bara fruktansvärt envis och en jäkel på att svära på svenska. Hon är dessutom en väldigt bra fotbollsspelare och accepterar inte ett nej. Tillsammans försöker vännerna hitta en väg som går bortom plågsamma minnen och kulturkrockar. Vad de inte vet är att den avdankade lokalreportern Ludvig Nilsson smider onda planer. Vardagslunken i Borstafors kommer snart vara ett minne blott.

Ingemar Modigs uppvaknande är en lika delar sorglig som rolig berättelse om ensamhet, vänskap och mod.

MIKAEL BERGSTRAND, författare från Malmö, bor numera i Rörum på Österlen tillsammans med sambo och tre hundar. Efter fyra kriminalromaner slog han igenom stort med sin Indientrilogi som inleddes med Delhis vackraste händer och som till stor del bygger på Mikaels egna erfarenheter av Indien. Boken blev även rosad tv-serie med miljonpublik med Björn Kjellman i huvudrollen. Bergstrands berättelser präglas av såväl humor som allvar och har översatts till ett tiotal språk och legat på flera försäljningstopplistor både i Sverige och utomlands.

"Otroligt rolig bok. Jag utnämner den till nästa hundraåringen-succé." Sveriges Radioom Delhis vackraste händer

"Bra feelgood, som Dimma över Darjeeling är, fortplantar sig inte bara som ett meningslöst leende till läsaren; utan också som en påminnelse om att ingen vardag är huggen i sten. Att det finns något större än vår egen ängslighet." Sydsvenskan
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ingemar Modigs uppvaknande
  2. +
  3. Konsulten som inte ville bada

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsulten som inte ville bada av Mikael Bergstrand (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingemar Modigs uppvaknande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Många ord men lite handling
    Fox, 11 december 2020

    De första 100 sidorna går otroligt långsamt eftersom författaren beskriver allt in i minsta detalj. Gjorde uppehåll två gånger här för att i stället läsa andra böcker. Något mera handling mot slutet. Kan inte se att boken ska vara humoristisk. Snarare tragisk. Fungerar bra som sömnpiller.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Bergstrand