Ingemar Modigs uppvaknande (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2019-10-31
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
30 g
SAB
Hc
ISBN
9789178351930
Ingemar Modigs uppvaknande (mp3-skiva)

Ingemar Modigs uppvaknande

Mp3-skiva Svenska, 2019-10-31
251
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Författaren till Delhis vackraste händer är tillbaka!

Varje morgon vaknar Ingemar Modig sjöblöt av svett, precis innan klockradion slår på. Om han inte hinner stänga av den innan väckningssignalen ljuder kommer någon att dö. Tvångstankarna har tagit över Ingemars liv. Men så träffar han Dalia, en elvaårig flicka från krigets Syrien. Dalia är inte bara fruktansvärt envis och en jäkel på att svära på svenska. Hon är dessutom en väldigt bra fotbollsspelare och accepterar inte ett nej. Tillsammans försöker vännerna hitta en väg som går bortom plågsamma minnen och kulturkrockar. Vad de inte vet är att den avdankade lokalreportern Ludvig Nilsson smider onda planer. Vardagslunken i Borstafors kommer snart vara ett minne blott. Ingemar Modigs uppvaknande är en lika delar sorglig som rolig berättelse om ensamhet, vänskap och mod.

MIKAEL BERGSTRAND, författare från Malmö, bor numera i Rörum på Österlen tillsammans med sin älskade thailändska gatuhund Stubbe. Efter fyra kriminalromaner slog han igenom stort med sin Indientrilogi som började med Delhis vackraste händer (2011) och som till stor del bygger på Mikaels egna erfarenheter av Indien, där han levde under fyra år. Boken blev även rosad tv-serie med miljonpublik med Björn Kjellman i huvudrollen. Mikael Bergstrands berättelser präglas av värme, humor och levnadsvisdom och har översatts till ett tiotal språk och legat på flera topplistor både i Sverige och utomlands.

Över 750 000 sålda böcker!

»Otroligt rolig bok. Jag utnämner den till nästa hundraåringen-succé.« SVERIGES RADIO om Delhis vackraste händer

»Bra feelgood, som Dimma över Darjeeling är, fortplantar sig inte bara som ett meningslöst leende till läsaren; utan också som en påminnelse om att ingen vardag är huggen i sten. Att det finns något större än vår egen ängslighet.« SYDSVENSKAN
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ingemar Modigs uppvaknande
  2. +
  3. Den sorglöse hemsamariten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den sorglöse hemsamariten av Mikael Bergstrand (pocket).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mikael Bergstrand