Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2019-10-25
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
247 x 200 x 22 mm
Vikt
772 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789178352654
Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren (inbunden)

Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-10-25
229
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
De sitter där med blickar som borrar sig igenom dig. De synar dig uppifrån och ner, sniffar i luften med sina känsliga nosar, vinklar öronen fram och tillbaka och drar med tassarna längs sina långa och perfekt liggande morrhår, och sedan viskar de till varandra innan de ger dig ett tecken. De tre kritiskt granskande katterna är redo. Varsågod, starta din presentation.

Ditt uppdrag är att berätta om vilket fantastiskt liv du kan erbjuda en katt, och visa att du har koll på allt från utrustning till träning och mat.

För att leva i harmoni krävs att både katt och ägare trivs. Annars kommer din katt att driva dig till vansinne och tills slut står du där och undrar vem som styr ditt liv egentligen. Katten eller du?

Kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman Holmström guidar dig genom kattens liv och vardag och delar med sig av goda råd och tips om hur du blir den perfekta kattägaren, i kattens ögon.

Boken innehåller också en lista på de tjugofem vanligaste kattraserna i Sverige, och vad som är tydligast i respektive ras personlighet. Väljer du en kattpersonlighet som passa bra ihop med din, är chanserna att lyckas som kattägare så mycket bättre.

SUSANNE HELLMAN HOLMSTRÖM är ofta anlitad som kattexpert i SVT:s Go'kväll, och har skrivit böckerna Om katten själv får välja: Så blir du den perfekta kattägaren, I huvudet på din katt och Oss kattvänner emellan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren
 2. +
 3. I huvudet på din katt

De som köpt den här boken har ofta också köpt I huvudet på din katt av Susanne Hellman Holmström, Sarah J Hellman (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra hjälp till kattägare
  Lars Sträng, 27 oktober 2020

  Jag har även den första boken "I huvudet på din katt" av Susanne Hellman Holmström, och jag tycker att dom innehåller mängder av bra läsning. Problem råkar nog alla kattägare ut för, stora eller små och då ger böckerna en bra vägledning. T.ex så hade vi en liten katt som helt plötsligt började kissa utanför lådan. I boken får man tips och vägledning hur man hanterar den typen av problem.
  Ett bra köp.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susanne Hellman Holmström