Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2019-10-25
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
247 x 200 x 22 mm
Vikt
772 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789178352654
Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren (inbunden)

Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-10-25
209
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Tänk dig en idoljury, fast denna gång utgörs juryn av tre kritiskt granskande katter. De sitter där med genomborrande blick. De tittar på dig uppifrån och ner, och sedan viskar de till varandra innan de ger dig tecken att varsågod, starta din presentation.

Ditt uppdrag är att berätta om vilket fantastiskt liv du kan erbjuda en katt, och visa att du har koll på allt från utrustning till träning och mat. Och vet du egentligen vilken typ av kattpersonlighet som bäst passar ihop med din? Det är också viktigt när man väljer katt. Boken innehåller också en lista på de tjugofem vanligaste kattraserna i Sverige, och vad som är tydligast i respektive ras personlighet.

Vill du bli godkänd? Här finns svaren på hur du får guldstjärna av din katt.

Susanne delar med sig av goda råd och tips om hur man blir den perfekta kattägaren, i kattens ögon. För att leva i harmoni krävs att både katt och ägare trivs. Om inte, så kommer din katt att driva dig till vansinne och dina vänner kommer att undra vem som styr ditt liv egentligen. Katten eller du?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren
 2. +
 3. I huvudet på din katt

De som köpt den här boken har ofta också köpt I huvudet på din katt av Susanne Hellman Holmström, Sarah J Hellman (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om katten själv får välja : så blir du den perfekta kattägaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra hjälp till kattägare
  Lars Sträng, 27 oktober 2020

  Jag har även den första boken "I huvudet på din katt" av Susanne Hellman Holmström, och jag tycker att dom innehåller mängder av bra läsning. Problem råkar nog alla kattägare ut för, stora eller små och då ger böckerna en bra vägledning. T.ex så hade vi en liten katt som helt plötsligt började kissa utanför lådan. I boken får man tips och vägledning hur man hanterar den typen av problem.
  Ett bra köp.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susanne Hellman Holmström