100 triggers för att hjälpa dig somna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (24.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Det nya lugnet (del 5)
Inläsare
Josefin ASMR
Utgivningsdatum
2019-05-27
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178352784
100 triggers för att hjälpa dig somna (ljudbok)

100 triggers för att hjälpa dig somna Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-27

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Har du svårt att sova och vill prova något nytt? Vill du känna dig lugn utan krav att öva på det? Känner du igen den kittlande känslan i huvudet när du hör vissa ljud? Då kan Det nya lugnet vara något för dig.

Med över 13 miljoner videor på Youtube, har ASMR (Autonomous sensory meridian response) blivit ett världsfenomen. I detta avsnitt lägger Josefin fokus på de triggers som bäst får bort tankarna som snurrar i huvudet så att du kan nå en djup och härlig sömn.

Forskning från University of Sheffield visar positiva psykiska och fysiska effekter i likhet med mindfulnessövningar. Hitta ditt lugn.

Josefin ASMR är en av Sveriges största ASMRtister på Youtube, med över 18 000 prenumeranter. Hon själv vände sig till ASMR efter en period av psykisk ohälsa. Efter att hon hämtat sig bestämde hon sig för att satsa på att skapa ASMR-videor på svenska. Hon har gästat på P1 med Love Lyssarides och även varit med i Musikhjälpen. Hon betraktas som en ASMR-pionjär i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 100 triggers för att hjälpa dig somna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Asmr
    Rasmus, 31 mars 2020

    Mysig att sova till

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Josefin Asmr