Livräddaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (165.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2020-06-15
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178353767
Livräddaren (ljudbok)

Livräddaren (ljudbok)

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-15
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Livräddaren är en humoristisk deckare med opålitliga pensionärer, en uppblåst livräddare och en församling som går käpprätt åt helvete.

När Egon, 87 år, och hans bäste vän Ragnar lägger sista handen inför Veras begravning upptäcker de kyrkvaktmästaren död i en av kyrkbänkarna. För att inte äventyra begravningen bestämmer sig Egon lättvindigt för att gömma undan kroppen med Ragnar som motvillig hjälpreda.

Efter begravningskaffet hittar kyrkoherden sin kollega död i kyrkan och Skanörspolisen med Mårten Lind i täten har fått ett nytt fall på halsen. När sedan en av ortens mer prominenta invånare oväntat dör, tvingas Mårten återigen att samarbeta med Malmökollegan Agatha Björk, en paragrafryttare med sjuklig bacillskräck.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livräddaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Härlig berättelse med glimten i ögat
    Kim M. Kimselius, 25 juni 2020

    Alltid lika härligt att möta 87-årige Egon, Ragnar, Mårten och alla andra i Skanör/Falsterbo-serien av Olséni och Hansen.

    Egon är en mästare på att sätta på skygglappar inför uppdykande lik, att flytta på dem, arrangera om mordplatsen, allt för att det ska passa honom och det han just då håller på med. Inte en tanke på att han förstör viktiga bevis och försvårar för polisen.

    Den här gången är det dags för begravning. Egon och Ragnar är där för att hjälpa till innan begravni... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Livräddaren