Mörkläggningen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (387.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 6)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2020-07-21
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178354085
Mörkläggningen (ljudbok)

Mörkläggningen Ljudbok

(65 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-07-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Amos Decker, FBI-agenten med perfekt minne, får i uppdrag att tillsammans med kollegan Alex Jamison lösa ett bestialiskt mord i en liten oljestad i North Dakota.

Skifferoljan under marken är värd miljarder, och löftet om snabba pengar har lockat till sig hänsynslösa storföretag, korrupta tjänstemän och brottslingar. I oljeruschens kölvatten följer droger, inbrott, prostitution och nu mord. När de börjar gräva i mordoffrets förflutna kommer de, efter hjälp från oväntat håll, något stort på spåren.

Under marken vilar mörka hemligheter som inte får se dagens ljus, och det finns personer som inte drar sig för att döda en FBI-agent för att hindra sanningen från att komma fram.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mörkläggningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 8 september 2020

    Reine Brynolfsson är min uppläsarfavorit. Jag är nästan med där det händer tack vare hans inläsning.

  2. Underbar uppläsning
    Pärlan, 15 augusti 2020

    Spännande redan från början. Komplexa intriger och personer gör att det blir rörigt för författaren att få historien att hålla ihop, blir ibland lite styltigt. Känns som om det är ett omarbetat filmmanus. Dock väldigt bra semesterbok. Kommer nog läsa mer av denna författare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci