Nattavaara : roman i katastrofernas tid (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Nordmark (del 1)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2020-12-07
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
138 x 120 x 4 mm
Vikt
36 g
SAB
Hc
ISBN
9789178354283
Nattavaara : roman i katastrofernas tid (mp3-skiva)

Nattavaara : roman i katastrofernas tid

Mp3-skiva Svenska, 2020-12-07
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Erik hittar föräldrarna döda i bastun. Eftersom grannarna i byn fruktar en ny epidemi blir Erik bannlyst, och med sin lillasyster Sofia i släptåg tvingas han till en farofylld vandring mot Kiruna. Där finns jarlen - och Eriks enda chans att vinna tillbaka gården.

Torparen Marja, tidigare mellanchef i hemtjänsten, blir tillfångatagen av ett kriminellt gäng som hemsöker de norrbottniska skogsbygderna. Samtidigt har hennes man Mårten spårlöst försvunnit. Nu måste hon ställa sig in hos sina fångvaktare och försöka bli en av dem för att överleva.

NATTAVAARA är den första delen i en fängslande trilogi om Nordmark, en storslagen vision om en nära framtid där klimatkatastrofer, pandemier och finanskriser slitit sönder samhället. Norrbotten har brutit sig loss från Sverige och styrs av en enväldig jarl. På landsbygden råder hungers nöd, och invånarna för en ständig kamp för att överleva i en värld där medmänsklighet eller hänsynslöshet kan vara skillnaden mellan liv och död.

MARGIT RICHERT, kulturskribent och litteraturkritiker i Aftonbladet, har tidigare varit krönikör i Svenska Dagbladet. Hon har vunnit Hirampriset för sin gärning som matskribent. THOMAS ENGSTRÖM, författare och kulturjournalist, har skrivit de hyllade spionromanerna om Ludwig Licht, som också blivit internationell TV-serie. Han medverkar regelbundet på Aftonbladets kultursida.

»Smart, gripande, mänsklig« ARNE DAHL
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nattavaara : roman i katastrofernas tid
  2. +
  3. Agnes : Om en lokförarhustru och tågolyckan i Nattavaara

De som köpt den här boken har ofta också köpt Agnes : Om en lokförarhustru och tågolyckan i N... av Jan Bergsten (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna