Försvararen (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Ebba Tapper (del 1)
Utgivningsdatum
2020-10-02
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
125 x 135 x 5 mm
Vikt
34 g
SAB
Hc
ISBN
9789178354900

Försvararen

Mp3-skiva,  Svenska, 2020-10-02
237
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
En av oss kommer att dö idag.

Det är julafton när Jasmine Moretti yttrar de ödesdigra orden till sin tvillingbror Nicolas. Han viftar bort henne, och tillsammans firar de av julen inne på pubens toalett med ett par linor kokain, och fortsätter festen tills de däckar hemma i Jasmines soffa. Bara en av dem vaknar igen.

Den uppsagda polisen Ebba Tapper väcks av ett envist knackande på dörren och släpar sig ut till hallen. I trapphuset står den beryktade advokaten Angela Köhler som just tagit sig an en medialt uppmärksammad klient. Hon behöver Ebbas hjälp och godtar inte ett nej. Plötsligt är Ebba biträdande jurist i Sveriges just nu hetaste mordutredning.

Brutalt kastas hon in i fallet och tvingas konfrontera både sina tidigare kollegor och orsaken till varför de frös ut henne. Det blir en maktkamp där bägge sidor vill vinna. Men frågan är vem som vill det mest.

Försvararen är första delen i en ny serie om polisen Ebba Tapper som headhuntas till en av Sveriges främsta advokatbyråer.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i 15 år och är känd för sina trovärdiga polisiära beskrivningar. 2014 debuterade hon med Stöld av babian som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Därefter har hon skrivit ytterligare sju böcker, bland annat titlar i den hyllade Herkulesserien tillsammans med Mons Kallentoft, och översatts till ett flertal språk.

"Anna Karolina är den klarast lysande stjärnan på deckarhimlen." Carin Gerhardsen
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Försvararen
  2. +
  3. Livvakten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livvakten av Anna Karolina (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Karolina