Mullvaden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Amanda Paller (del 4)
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2022-09-15
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
232 x 159 x 26 mm
Vikt
672 g
SAB
Hc
ISBN
9789178354979

Mullvaden

(14 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-09-15
225
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Polisen Amanda Paller får i uppdrag att infiltrera Benny Berg, Sveriges största tillverkare av metamfetamin som lever ett nedtonat Svenssonliv. Operationen leds av aktionsgruppen i Stockholm. Amanda ska tillsammans med kollegan Tony Seger spela ett nygift par som flyttar in i familjen Bergs radhusområde.

Relationen till kollegan försvårar uppdraget Tony avskyr Amanda. För det är ju ingen hemlighet inom kåren att Amanda har barn med värdetransportrånaren och polismördaren Adnan Nasimi.

Mullvaden är den efterlängtade fortsättningen på Anna Karolinas hyllade kriminalserie om Amanda Paller vid Stockholmspolisen. Tidigare böcker i serien är Stöld av babian, Står dig ingen åter och Förlorat ansikte.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i femton år och är känd för sina trovärdiga kriminalromaner. 2014 debuterade hon med Stöld av babian som nominerades till Crimetime Awards debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Därefter har hon skrivit ytterligare sju böcker och översatts till ett flertal språk.

"Spänningsfaktorn. Den är på gränsen till jobbig. Jag sumpar möten, jag sumpar att duscha, jag läser boken under tiden som jag äter min lunch."
- Stig Larsson, Aftonbladet

"Anna Karolina är den klarast lysande stjärnan på deckarhimlen. Ingen skriver smartare, coolare, mer spännande och med fler oväntade vändningar än hon."
- Carin Gerhardsen, författare

"Anna Karolinas språk är rappt och grovt. Det är lätt att förlora sig i Anna Karolinas värld och desto svårare att lägga ner boken. Tempot, liksom kvaliteten, är hög."
- Caroline Svensk, BTJ, 5 av 5
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mullvaden
 2. +
 3. Livvakten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livvakten av Anna Karolina (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Mullvaden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. SÅ bra!!
  ElinsBokhylla , 11 februari 2023

  Bokens grundhandling består av att man får följa Amanda Paller som arbetar inom Stockholmspolisen, samtidigt som man även får följa Adnan Nasimi som är den kriminella mannen som Amanda olyckligtvis är kär i och har barn tillsammans med.
  I varje bok får vi följa med de två huvudkaraktärerna, deras privatliv som ständigt ska balanseras med det faktum att Amanda är polis och Adnan är grovt kriminell. Balansen mellan under och över världen är hårfin och tänjs lite för ofta hos Amanda.
  Läs hela recensionen

 2. Spännande fjärde del i serien
  Frolids_bokhylla, 5 februari 2023

  Amanda och kollegan Tony får i uppdrag att infiltrera knarkkungen Benny. De flyttar in som 'nygifta' i samma radhusområde som objektet. Relationen kollegorna emellan är inte jättebra, Tony har problem med att Amanda har barn med Adnan, polismördaren. En dag står plötsligt Adnan ute på gatan utanför radhuset. Vad gör han där? Kan Amanda och Tony klara hålla sina alias? Knarkvärlden är en hård värld som inte ens väjer för att röja människor ur vägen.

  Boken bjuder på många överraskning... Läs hela recensionen

 3. Spännande!
  Bokhyllaniskuggan, 8 december 2022

  ❥ Recension

  🖋️ Mullvaden - Anna Karolina
  ◾ Del 4

  Jag blev SÅ glad när jag hörde att en fjärde bok var på g i den här serien! De första tre böckerna fullkomligt slukade jag häromåret.

  Och helvete vilken inledning. Den satte pulsen rätt bra. Anna Karolina har ett bra driv med sina korta och intensiva kapitel och hon är en jävel på att bygga karaktärer. De känns levande, mänskliga, trovärdiga. Berättandet är kvickt med en humoristisk ton... Läs hela recensionen

 4. Spännande
  veronicas_bok_bak_liv, 23 oktober 2022

  Polisen Amanda får i uppdrag att infiltrera Benny Berg som är Sveriges största tillverkare av metamfetamin. Benny lever ett vanligt Svenssonliv i ett radhusområde - Amanda och hennes kollega Tony ska tillsammans spela ett nygift par och flytta in och bli grannar till Benny. Nu börjar arbetet, kommer Amanda och Tony lyckas med sitt uppdrag?

  Det här är den fjärde boken om polisen Amanda Paller och för mig faktiskt den första jag läser om Amanda, men det är definitivt inte den sista. ... Läs hela recensionen

 5. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 oktober 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Mullvaden, av författaren Anna Karolina, är den fjärde delen i serien om polisen Amanda Paller. Jag har läst dom tre tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom. Och jag tyckte även om den här. Så jag kan absolut rekommendera boken, och hela bokserien, till alla som tycker om svenska deckare.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina