Klassföräldrarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (164.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Gräddhyllan (del 1)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2020-11-11
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178355105
Klassföräldrarna (ljudbok)

Klassföräldrarna Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-11-11

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När singelmamman Malin och hemmafrun Anette väljs till klassföräldrar för årskurs fem förvandlas deras liv till en berg-och-dalbana.

Anette, hustru till en kändisadvokat, bor på fashionabla Gräddhyllan. När hon inte kampanjar för att avhysa bostadsområdets kebabförsäljare spenderar hon dagarna med att uppdatera sin Instagramsida, där hon visar upp ett perfekt familjeliv. Malin, ensamstående mamma till fyra barn, kämpar för att få ihop vardagen och drömmer om att träffa en sagoprins som kan rädda henne från tvättkaoset i den trånga hyreslägenheten.

När det omaka paret ska baka muffins för att finansiera grundplåten till barnens klassresa visar det sig att de två kvinnorna trots allt har något gemensamt - de är skuldsatta upp över öronen. När Anette hittar en sportväska proppfull med hasch i makens garderob har hon lösningen på deras problem. Inspirerad av sonen, som langar energidryck till skolans elever, föreslår hon att de ska sälja haschbrownies för att betala av sina skulder. Hur svårt kan det vara? Men det finns aldrig några lätta lösningar på svåra problem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Klassföräldrarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Onekligen en feelgood som ger mersmak!
    millimys_books (Veberöd), 18 november 2020

    Denna goding finns bara i digitala format -än så länge. En fristående bok som jag skulle vilja dra paralleller till serien "Torpederna". Lagom komiskt med kriminella inslag! Det är onekligen en feelgood som ger mersmak för Saras framtida böcker!

    Jag har läst det mesta hon skrivit & jag gillar verkligen hennes komiska ådra som framkommer i var & en av dem på olika sätt.

    Anette, kändisadvokatens hustru, som kämpar fo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara H Olsson