Lättklätt i Tryckkammaren (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-10-23
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
135 x 135 x 15 mm
Vikt
150 g
SAB
Hc
ISBN
9789178355198
Lättklätt i Tryckkammaren (cd-bok)

Lättklätt i Tryckkammaren

(1 röst)
CD-bok Svenska, 2020-10-23
306
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Det lilla huset i Ljunglyckorna på Österlen passar perfekt för pensionärerna Agnes och Adolf. De trivdes aldrig i lägenheten inne i samhället.

Agnes tänker påta i trädgården och så ska hon äntligen skaffa katt. Adolfs plan är mer stillasittande och han förstår inte vad de ska med ett kattskrälle till, men snart nog får han annat att tänka på. För i husen omkring sker det saker!

Grannparet Rut och Herman blir snabbt deras vänner, och herrarna tar för vana att försvinna in i Hermans bod på kvällarna. Där vankas det starka drycker och lättklädda damer... Annat är det hos Lutz, grannen på andra sidan. Från hans tomt hörs ett fasligt väsen och vad det än är han bygger så är skapelsen både stor och hemlig. Är det Frankensteins monster som döljer sig under presenningen, oroar sig Adolf.

Ja, märkliga ting sker i bygden. Det viskas om osaliga andar, och någon kör omkring i en gammal likbil med en amerikansk flagga vajande från antennen. Ljunglyckorna kommer aldrig bli sig likt igen.

Lättklätt i Tryckkammaren är ännu en varm och humoristisk skröna i sann Karin Brunk Holmqvist-anda!

KARIN BRUNK KARLSSON, född 1944 i Simrishamn, har sedan den skönlitterära debuten med Potensgivarna 1997 skrivit nitton böcker. Hon är 2021 års vinnaren av Piratenpriset. Hennes humoristiska och hoppingivande historier har sålt i över två miljoner exemplar och hör till de mest utlånade på biblioteken i Sverige. Förutom författar har Brunk Holmqvist även varit verksam som socionom, trollkarl, mannekäng, politiker och revyprimadonna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lättklätt i Tryckkammaren
  2. +
  3. Slutet på historien

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slutet på historien av Jan Guillou (cd-bok).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Brunk Holmqvist