Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2021-03-12
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
232 x 155 x 20 mm
Vikt
538 g
SAB
Dofa
ISBN
9789178355549
App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier (inbunden)

App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-03-12
193
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sociala medier är i dag något självklart för våra barn och ungdomar. Det är så de kommunicerar, skaffar vänner och har kul. Istället för att ständigt tjata om att de borde springa ut och spela fotboll eller hoppa hopprep, behöver vi bli delaktiga i deras liv på sociala medier. Med sin unika bakgrund som både lärare, förälder och influencer, visar han barnens och ungdomarnas digitala liv från den ljusa sidan och ger handfasta tips och råd för att vi alla ska kunna bli mer delaktiga i deras stora fritidsintresse - sociala medier!

I boken App, app, app: Handbok för dig med barn som älskar sociala medier Magister Nordström alla föräldrar som gått vilse i djungeln. Med sin unika bakgrund som förälder, prisbelönt lärare och populär influenser, visar han barnens och ungdomarnas digitala liv från den ljusa sidan och ger handfasta tips och råd för att vi alla ska kunna bli mer delaktiga i deras stora fritidsintresse - sociala medier!

RICKARD NORDSTRÖM, känd som Magister Nordström, har prisats som "Årets lärare" och "Årets nytänkare". Han interagerar med barn och föräldrar på Youtube, Instagram och TikTok. Enbart på Tiktok har han över 200 000 följare. Nordström jobbar mycket med EQ-övningar och att svetsa samman eleverna, men också med digital kommunikation som är en så stor del av barnens vardag.

 

"App, app, app! är en lättläst, lättsam, personligt skriven, intressant och lärorik bok för den som vill lära sig mer om sociala medier och få en förståelse för vad barn och ungdomar sysslar med på nätet." Carola Forslund, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier
 2. +
 3. Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god användarupplevelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god... av Mattias Arvola (häftad).

Köp båda 2 för 575 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra idé
  Uru, 6 augusti 2021

  Men boken är helt innehållslös. Sidorna flyger förbi av förstorad text och stockphotobilder varvat av familjebilder på författarens barn. Väldigt lite där i mellan handlar om ämnet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Jag, Nattid

  Nathalie Danielsson, Hanna Welin

  Det här är historien om mitt liv som ni aldrig har hört den förut. Berättelsen om hur jag blev jag, Nattid. Jag berättar om utanförskapet och mobbningen i skolam som var nära att knäcka mig, om hur det känns att alltid vara liten och osynlig. Allt...