App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (19.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-03-22
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178355556
App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier (e-bok)

App, app, app : Handbok för dig med barn som älskar sociala medier E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-03-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I boken App, app, app! Handbok för dig med barn som älskar sociala medier hjälper Magister Nordström alla föräldrar som gått vilse i djungeln.

Sociala medier är i dag något självklart för våra barn och ungdomar. Det är så de kommunicerar, skaffar vänner och har kul. Istället för att ständigt tjata om att de borde springa ut och spela fotboll eller hoppa hopprep, behöver vi bli delaktiga i deras liv på sociala medier. Med sin unika bakgrund som både lärare, förälder och influencer, visar han barnens och ungdomarnas digitala liv från den ljusa sidan och ger handfasta tips och råd för att vi alla ska kunna bli mer delaktiga i deras stora fritidsintresse - sociala medier!

Rickard Nordström, känd som Magister Nordström, har prisats som "Årets lärare" och "Årets nytänkare" . Enbart på Tiktok har han över 200 000 följare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Jag, Nattid

    Nathalie Danielsson, Hanna Welin

    Det här är historien om mitt liv som ni aldrig har hört den förut. Berättelsen om hur jag blev jag, Nattid. Jag berättar om utanförskapet och mobbningen i skolam som var nära att knäcka mig, om hur det känns att alltid vara liten och osynlig. Allt...