Herre på Täppan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Ester Karlsson med K (del 4)
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2021-09-20
Förlag
Bokfabriken
SAB
Hc
ISBN
9789178356058
Herre på Täppan (mp3-skiva)

Herre på Täppan

Mp3-skiva Svenska, 2021-09-20
239
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ny feel good-deckare från författarna bakom Mord i Falsterbo

Arne och Barbro har blivit med kolonistuga, och Ester och hennes kakadua Roland tillbringar motvilligt sensommaren i det spartanska huset. Arne går i taket av svartsjuka när det visar sig att en av kolonigrannarna, Hjalmar von Ridderhusen, en distingerad herre med dyra vanor, var Barbros första kärlek. När sedan Hjalmar hittas död pekas Arne genast ut som huvudmisstänkt. Men det slutar inte där. När ytterligare en av koloni ägarna går döden till mötes dras även Roland in i ut redningen då kriminalkommissarie Bertilsson misstänker att kakaduan blivit vittne till mord. Men hur får man ett fjäderfä, som bara kan ordet kaka, att börja prata?

För att fria Arne från polisens misstankar drar Ester igång sin egen mordutredning. Med ett påklistrat leende och hembakta vaniljdrömmar snokar hon runt bland stugorna och får koloniägarna att lätta sina hjärtan och bekänna sina synder.

Herre på Täppan är den fristående fortsättningen på Ester Karlsson med K (2017), Ett lik i garderoben (2018) och Grannar i död och lust (2020) - härliga pusseldeckare med starka karaktärsskildringar och en stor dos humor.

CHRISTINA OLSÉNI är civilekonom och har arbetat många år i internationella koncerner och som entreprenör. MICKE HANSEN har en bakgrund som artist, låtskrivare och manus författare till TV.

»Om läsaren här får associationer till Agatha Christies miss Marple eller Maria Lang och hennes alter ego Almi Graan, så är det helt i sin ordning.« DAST Magazine om Ester Karlsson med K

»Det råder stor brist på böcker i denna genre där man förenar mysdeckare à la Agatha Christie med humor.« SMÅLANDSPOSTEN

»Gott om humor och lättsamt hanterade mord i en välskriven historia.« BORÅS TIDNING
Visa hela texten

Fler böcker av författarna