Fem år senare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2021-05-13
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789178356201
Fem år senare (e-bok)

Fem år senare E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-05-13

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Dannie Kohans liv går precis som hon planerat, och hon har inga problem att leverera ett perfekt svar på frågan. Hon får jobbet och tackar dessutom ja till sin pojkväns frieri senare på kvällen. Men när hon vaknar nästa morgon ligger en helt annan man bredvid henne. Nyheterna visas på tv:n och datumet i rutan är fortfarande den 15 december men året är 2025.

Efter en chockartad timme vaknar Dannie igen år 2020. Hon kan inte skaka av sig vad som har hänt. Det kändes annorlunda mot en vanlig dröm. Men hon är en framgångsrik advokat, och lever i verkligheten. Drömtydning och annat trams får new age-typer, som hennes bästa kompis Bella, hålla på med. Övertygad om att det inte betyder något lägger Dannie det hela bakom sig.

Tills hon fyra och ett halvt år senare stöter på mannen från sin vision.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fem år senare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 juni 2021

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Boken Fem år senare av den amerikanska författaren Rebecca Serle, är hennes sjätte roman, men den första som är översatt till svenska. Boken var välskriven, gripande, och inte helt förutsägbar. Kan rekommenderas om man tycker om feelgood-genren.

Visa alla 1 recensioner